Virksomheden

VIKSOMHEDEN

FIRMAETS BAGGRUND

OG HISTORIE


Beslagsmedemester Bent Johs. Jensen startede firmaet i 1972 en solrig sommerdag i maj.

 

Bent blev selv udlært på landet i en gammel landsbysmedie som vogn- og beslagsmed i 1954.

 

Jeg Karsten Bo Jensen, søn af Bent Johs. Jensen gik i lære i 1984, som beslagsmed hos min far. Efter en lang, men lærerig tid som lærling hos fader, besluttede jeg at forsætte som svend i firmaet i endnu mange år.

I 1996 blev jeg medejer af firmaet:

Bent Johs. Jensen og søn ApS. 

Herefter arbejede vi side om side indtil 2001, hvor jeg overtager firmaet fra min far. Bent Johs. Jensen satte dog tre krav, som jeg selvfølgelig skal gøre alt for at efterleve:

 

- god service

- godt arbejde af høj faglig kvalitet

- en god dialog

 

I dag hedder firmaet: Karsten Bo Jensen ApS Beslagsmedie med

2 svende og en bogholder.


Bent Johannes Jensen er desværre ikke iblandt os mere, han gik bort 2004

Tidligere blev hovedparten af de mest almindelige sko lavet på værkstedet.


Men med tidens udvikling er de sko og såler, vi anvender blevet mere og mere specialiserede, hvilket betyder, at vi nu køber mange af vores beslag. Alle heste er forskellige, og derfor vil der altid være behov for en individuel tilpasning af skoen til hesten, før den kan lægges på.


Det medfører, at der fortsat stilles krav om, at enhver udlært beslagsmed kan forarbejde jernet og smede hestesko fra bunden.

VORES MÅL OG

VISIONER


Vi arbejder for at opnå en så høj kvalitet i det faglige arbejde og konkurrencedygtig/tidsvarende beslag af hestesko som muligt, samt på at skabe et godt arbejdsmiljø.


Dette kræver bl.a at vi konstant har fokus på efter- og videreuddannelse af vores personale samt på ændringer og udvikling på markedet, så firmaet til enhver tid kan tilbyde jer kunder markedets bedste tænklige beslag af hestesko og håndværk iøvrigt.